Ett halvt decennium – vad har hänt sen sist?

Okej, det är inte riktigt ett halvt decennium sedan sist jag skrev. Men nästan 4 år och 4 månader iallafall. Alldeles för länge sedan det vill säga 😜

Så vad har då hänt sedan sist? Tja, en hel del, men för att du inte ska hinna bli uttråkad så kommer här en sammanfattning. 😊

Bella har hunnit fylla 11 år, och njuter nu av livet som pensionär. I slutet av april fyller hon dessutom 12 år. Kan någon bromsa tiden tack?!

Den här bilden är från hennes 10-årsdag som vi firade med lite rallyträning uppe på Brukshundklubben.

På tal om rallylydnad så lyckades vi äntligen få till det där sista kvalificerade resultatet i fortsättningsklass, så numera heter hon SE VCH RLD N RLD F High Pheasant’s Black Queen.

Vi lyckades även efter måååååånga rundor (jäkla högerhandling 😅) få till ett kvalificerat resultat i avancerad klass, men inte nog med det, vi slog till med en 90 poäng och 2:a placering. Jag hade ju hoppats på att jag skulle lyckas med ett championat i rallylydnaden med henne också. Men jag har insett att hon trivs bäst hemma, och inte i stökiga miljöer med massa andra hundar, så jag valde att pensionera henne från tävlingar 💖

Vi har även hunnit med några spanieljaktprov, dock lyckades vi inte bli godkända där. Fast vi fick ju sluta lite på topp då hon gjorde sitt absolut bästa prov och vi klarade både första släppet och kastapporten. Till andra släppet blev hon sugen på lite fågel, och eftersom hon är en sån grym viltfinnare for hon dit hon visste att det fanns fåglar. Problemet var bara att varken förare, skytt eller domare hann med, hehe, så där åkte vi ut 😝 Nåja, vi var ju nära, och hon fick ha skitkul på sitt sista jaktprov innan pensionen 💖

2017 var jag även och hämtade hem min nya stjärna High Score Rock Me Honey, eller Hedwig som hon kallas till vardags. Det var allt annat än lätt i början, då Bella inte riktigt tycker om andra hundar. Ett tag var det så jobbigt att jag övervägde att omplacera Hedwig. Men med lite tid kunde hon acceptera Hedwig, och nu ligger dom gärna tillsammans och myser 💕

Mina fina prinsessor

Sen har vi hunnit med lite utställningar också, Bella slog till med ett CK och placerade sig som 4:e bästa tik på en av hennes sista utställningar. Ett gäng BIR-veteran har hon hunnit få också. För Hedwigs del har det blivit ett gäng placeringar i bästa tik, 3:a som bäst, och så en hel massa reserv-cert 🙄 Tycker att tre reserv-cert borde räknas som ett. haha

Så det var lite av det vi pysslat med dom senaste åren. Nu ska jag göra ett försök att uppdatera lite mer frekvent här. Minst en gång om året iallafall 😉 Förhoppningsvis ännu oftare. haha Men annars kan jag rekommendera att följa min på Instagram om du vill hänga med på vad jag gör. Där är jag iallafall lite mer aktiv, speciellt i stories 😊 Klicka på någon av bilderna här nedanför, eller sök på @mandozz så hittar du mig 🤗

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig