Två år

Tänka sig att idag är det hela 2 år sedan Bella kom in i mitt liv. Konstigt det där hur det kan kännas som alldeles nyss, men samtidigt som att hon alltid varit här. Ibland brukar jag undra vad jag egentligen gjorde innan jag hade henne. Tänk också hur mycket vi har hunnit utvecklas sen den där kvällen för två år sedan. Aldrig hade jag väl trott att jag skulle springa i skogen sent på kvällarna/nätterna (och ibland med åskan i hälarna) med en flaska blod och en klöv och lägga viltspår. Då visste jag inte hur ett retrieverkoppel fungerade (jo, hon sitter i ”handtaget” på bilden ?), rallylydnad hade jag inte hört talas om och spanieljakt hade jag noll koll på. Utställningar hade jag iallafall sett på ett par gånger då min moster ställt ut sin cocker. Nej jag hade aldrig ens tänkt på att jag skulle träna och tävla nått med henne. Hon skulle bara vara ”sällskapsdam” åt mig. Långa promenader i skogen och sånt. Men så blev det inte. ? Nu har vi hunnit med att bli viltspårschampion, ta rallylydnadsdiplom i nybörjarklass och en 2:a placering med 97 poäng, starta på 3 spanieljaktprov med mindre lyckat resultat (lite problem med hörseln och lydnaden när hon får fågel i nosen ?), ett antal vänstervarv med varierande resultat (1xExcellent och 2xVery good) och en hel massa kurser och träningar. Som sagt, vad gjorde jag egentligen innan jag hade Bella??

Den allra första bilden jag fotade på Bella
Den allra första bilden jag fotade på Bella

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig