Tävlingsdebut

I tisdags var det dags för min och Bellas första tävling i rallylydnad. Jag var jättepeppad när jag anmälde mig, men ju närmare jag kom tävlingen, desto mer började jag fundera vad jag gett mig in på. Så kom tävlingsdagen och jag var väldigt nära att ställa in, men jag bestämde mig för att prova. Nån gång måste ju vara den första. 

Tyvärr gick det ju inte så jättebra. Jag blev nervös när det blev dags att gå in på banan, och antagligen kände Bella av det och nästan ingenting fungerade. Det slutade med 16 poäng och en 9:e plats. Nåja, nu vet jag ju vad vi behöver jobba på till nästa tävling. Sen är det ju en vinst i sig bara det att jag faktiskt vågade ställa upp i en tävling.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig