Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året

IMG_4640

I dagens lucka hittar vi en bild från en resa jag gjort under året, och eftersom jag inte rest så mycket annat än till Stockholm och Sandviken, så får det bli en bild från Stockholm igen.

Här var vi uppe i Skybar i Scandic Victoria Tower i Kista. Låt mig säga att det var väldigt högt upp, och jag är höjdrädd. Till råga på allt så blåste det så att det gungade. Usch! Men tillslut så vågade jag mig fram till fönstret och fotade en bild. Det var jättefint där och så, men det var väldigt skönt att komma ner på fast mark igen 😉

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig