Lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen/deppig/ledsen

IMG_0531.JPGDagens bild var inte den lättaste, men den här får duga. Den här bilden är från i våras när jag åkte ner på Landsbygdsriksdagen i Sandviken och lyckades stuka foten innan galamiddagen den sista kvällen. Jag hade sett fram emot att dansa och ha kul tillsammans med alla andra innan vi skulle skiljas åt dagen efter. Men istället blev det att hoppa runt i arenan och försöka få tag på en linda till den svullna foten, vilket inte var det lättaste. Så efter den kvällen har jag med mig en linda i väskan (jag är en liten tant, jag vet).

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig