Lucka 2: En bild på något gott du ätit i år

Andra december och dags för lucka två i Emily Dahls Julkalender.


ÄlgfärsbiffarDet var svårt att välja en bild på något gott jag ätit i år, bara för att jag ätit så mycket gott! Men vinnaren blev tillslut bilden på lunchen vi åt på Restaurang Utblick uppe på Luppioberget. Älgfärsbiffar med potatis och lingonsylt. Mmmm…

Var faktiskt nära att jag missade den lunchen, då jag och min kusin gick på upptäcktsfärd uppe på berget, och jag höll nästan inte på att hitta vägen ner. Hoppsan! Men allt gick bra, jag hittade min kusin och vi fick äta trots att lunchserveringen egentligen slutat för dagen.

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig