Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma

Idag är det 1 december och dags för första luckan i Emily Dahls julkalender som i år har temat ”Året som gått”. Jag har flera år tänkt vara med, men av någon anledning har det inte blivit av. Men i år kör jag!


IMG_0155.JPGMin bild är från den 20 oktober, dagen då Bella flyttade in i vårt hus och våra hjärtan. Det här är en av dom första bilderna jag fotade efter att vi kom hem, efter några sniffrundor för att spana in det nya stället. Sedan dess lämnar hon knappt min sida. Förutom när det prasslar något i köket.

Den dagen växte mitt hjärta tre storlekar. Minst.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

2 svar

  1. Husdjur alltså <3 jag planerar att skaffa en katt snart! Och förresten, hur har du fixat snön på bilden?

    Hittade dig i kommentarerna på Emilys blogg. Jag ska också vara med! Ska bli kul att läsa flera inlägg 🙂

    // Emelie

    1. Husdjur är helt fantastiska! 🙂
      Snön är på hela sidan, men eftersom jag har så mycket vitt syns det mest på bilderna. 😉 Det är en funktion som finns i ett WordPress-plugin som jag har 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig