Fullkomligt kaos

Så händer det igen. Jag har massor med idéer om vad jag ska skriva. Färdiga blogginlägg i huvudet. Men så fort jag sätter mig ner för att överföra det från min hjärna, via fingrarna till datorn så är allt som bortblåst.

Min att göra-lista bara växer och växer, det blir kaos och jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Så det slutar oftast med att jag landar i soffan med Bella i knävecket och får ingenting alls gjort. Mysigt, men det leder knappast framåt.

Jag behöver ordning och struktur för att fungera, och just nu har jag varken eller. Så det ska jag ta och jobba med nu. Att få ordning. Eller nej, skapa ordning. Tänkte börja med det yttre kaoset, och hoppas att det inre liksom reder upp sig själv. As without so within liksom.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig