Ur balans

Den senaste veckan har jag känt mig riktigt ur balans. Förvirrad, ängslig och allmänt stressad. Jag har känt mig lite som en båt som driver omkring utan åror och utan mål.

Sen blev det ju inte direkt bättre av att jag i onsdags fick veta att min arbetsplats bytt ägare och kommer stängas under sommaren för renovering. Så mitt i allt mitt inre kaos blev jag utan jobb också. Inte det lättaste att hitta nytt jobb inför sommaren så här sent heller. Nåja, får väl se det här som en spark i baken och börja jobba stenhårt med mitt företag. Ska ju faktiskt på min första affärslunch till veckan 🙂

Men idag ska jag bara äta massvis med nybakt bulla, dricka iskall mjölk och kanske läsa en bra bok och fokusera på att hitta balansen igen.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig