Trädgårdsarbete

TrädgårdsarbeteFör ett par år sen började vi ta bort lite av gräsmattan för att göra ett trädgårdsland. Dock kom vi inte så mycket längre än att vi fick ner några ynkliga jordgubbsplantor och flyttat gräslöken som växt bakom min gamla lekstuga. Sedan glömdes landet bort och ogräset började ta över. Men idag drog jag fram den gamla rostiga skottkärran som gnisslade så högt att det nästan ekade mellan bergen och började ta bort ogräset, och som tur var verkar det inte sitta allt för hårt. Dock lär det bli många vändor med skottkärran innan jag är klar. Men det är ju gratis träning, så jag klagar inte 🙂

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

2 svar

  1. Kämpa på. Du kommer få den bästa utdelningen om du blir en odlare, det är en sjukt rolig och tillfredsställande hobby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig