Längtan

Sommar

Jag längtar efter långa, varma, slöa sommardagar. Att ta av skorna, känna gräset mellan tårna och ta ett svalkande dopp. Att ligga på en filt tillsammans med en bra bok. Att sitta på en brygga och meta, lyssna till vattnet som kluckar och fåglarna som kvittrar. Att äta fil och halstrad abborre med lite färskpotatis på en tunnbrödmacka, och mängder av vattenmelon. Jag längtar efter solvarma jordgubbar, med massor av grädde till, och kanske lite glass. Jag längtar efter att gå på en sommaräng och plocka en vacker bukett och sätta i en vas. Att ta ett kvällsdopp för att sedan gå in och lyssna på reprisen av Sommar i P1 och samtidigt dricka en kopp te. Jag längtar efter att få krypa ner i en säng och somna till ljudet av ett stilla sommarregn.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig