Aprilväder

Idag är det verkligen svårt att tänka sig att jag för 10 dagar sedan badade. För idag har det känts mer som långkalsongsväder än baddräktsväder. Regn, blåst, hagel och sol i en salig blandning. Riktigt aprilväder med andra ord. Nyss singlade det dessutom ner små vita saker från himlen. Vid närmare inspektion visade det sig dock att det var någon form av hagel. Men det har snöat lite längre upp i landet idag, och det varnas för frost inatt. Burr!

Nä, nu är det faktiskt mitten av juni, och då vill jag ha sol och värme!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig