Affärslunch

20140603-204845-74925119.jpg
I förmiddags packade jag in mig i bilen och styrde kosan mot Töre och Roady för att träffa Sandra och diskutera ett spännande projekt vi har på gång. Det hela började förra veckan med att Sandra skrev ett meddelande med en idé hon fått på tåget. Det blev en hel del meddelanden som skickades fram och tillbaka, men tillslut kom vi fram till att det nog är bäst att träffas öga mot öga och planera, och idag var det äntligen dags! Förutom god mat så blev det även många pusselbitar som föll på plats. Så nu har vi klart för oss vad nästa steg är och hur vi ska gå tillväga. Är sjukt peppad för det här projektet. Men vad det är tänker jag inte avslöja riktigt ännu 😉

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig