Vilken kväll!

SolnedgångHelt fantastiskt vilken underbar kväll det blev! Ett fint regn, kvällssol, regnbåge, fågelkvitter och göken som gol någonstans i skogen, kan det bli bättre? Hade nog kunna stanna ute hur länge som helst och beundra alla färgerna, för himlen blev bara vackrare och vackrare ju senare det blev. Synd bara att det inte är det lättaste att fånga på bild, speciellt inte med en massa flygande mjölkpallar (myggor) som lät som små helikoptrar kring huvudet.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig