Trädgårdsplaner

IMG_6440 - 2014-05-02 at 11-27-40

För en liten stund sedan singlade det några enstaka vita snöflingor utanför fönstret, och här sitter jag och planerar trädgården för fullt.

Har länge försökt få till en bra plan för trädgården, men det känns som att det så mycket att göra så jag blir bara överväldigad och ger upp. Så då tänkte jag dela upp det i mindre projekt, istället för att ge mig på allt på en gång. Första projektet blir att fixa en köksträdgård.

Till en början tänkte jag börja i liten skala och odla några lättodlade grönsaker i pallkragar. Så då klickade jag hem en bok från biblioteket som jag läst ska vara bra för just nybörjare. Men jag vet inte om jag blev så mycket klokare om jag ska vara ärlig. Finns det ingen bok eller så där det står ”Såhär gör du” och så en skiss över hur man ska plantera? Det hade varit något för mig!

Nåja, det värsta som kan hända är ju att jag misslyckas och får fortsätta köpa grönsaker. Det kunde ju ha varit värre. Så nu längtar jag till det börjar bli lite varmare ute så jag får testa mina grisskära fingrar och börja odla!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

2 svar

  1. Bibliotekarie och odlingsnörd som jag är så kan jag rekommendera Rätt ur jorden. Väldigt simpel och basic i hur man startar sin odling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig