Mors dag

Den här dagen har tillägnats min älskade mor, min förebild, min stöttepelare, min bästa vän. Jag är verkligen lyckligt lottad som har fått just denna fantastiska kvinna som min mor. <3SöndagsfrukostBörjade med att bjuda på frukost med nybakt bröd, äggröra och bacon. Sedan bakade jag en ruskigt god pavlova, receptet är från boken Sött från förr, skriven av Therésia Erneborg med bloggen Söta saker.MorsdagstårtaNågra penséer fick offra sig som dekoration på tårtan.

Sedan avslutades firandet med middag på Vippabacken, entrecôte med potatisgratäng, och lite mer tårta till efterrätt.EntrecôteTårtaSåklart har jag även hunnit med att rösta. En riktigt bra dag alltså!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig