Justin!

20140513-140208.jpg

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har fortfarande inte riktigt landat och tagit in allt, att jag faktiskt sett honom. Att jag har stått knappt 2 meter från honom, denna fantastiska artist med namnet Justin Timberlake. Allt var så bra! Showen, musiken, stämningen, ja verkligen allt!

Till favoritnumrena hörde bland annat Take back the night, Mirrors, Until the end of time och självklart min favorit, Not a bad thing.

Finns nog bara ett ord som kan sammanfatta det hela – Magiskt! 

20140513-150209.jpg

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig