Borta bra men hemma bäst

IMG_2555Nu har jag varit hemma lite mindre än två dygn, efter att ha levt i en resväska under 9 dagar. Så underbart det är att få komma hem till lugnet, den friska luften, tystnaden och inte minst sin egen säng. Att resväskan fortfarande ligger ouppackad på kökssoffan, det struntar jag i just nu. För just nu vill jag bara njuta av känslan av att vara hemma. En liten stund till i alla fall, innan jag åker in till centralorten och fortsätter putsa lite på min renhornsbit.

Dock får jag erkänna att det inte riktigt är sådär grönt och härligt som på bilden riktigt än, men det är nog inte allt för många dagar bort!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig