Morgonstund har guld i mund

20140408-075148.jpg

Förut har jag varit en riktig morgonperson, klivit upp tidigt och gått och lagt mig i normal tid. Men på senare tid så har jag snott mer och mer på dygnet. Sovit längre ut på dagen, och ofta hann det byta dygn innan jag kom mig i säng på kvällen.

Men sedan ett par veckor har jag börjat kliva upp tidigare på morgonen och ge mig ut på en rask morgonpromenad, och jisses vilken skillnad jag märker! Dels kommer jag mig mycket tidigare, plus att jag känner mig full av energi efter en promenad. Men även mitt kvällssug har försvunnit, och det är ju inte fy skam!

Förra veckan gjorde jag dock det misstaget att hoppa över morgonpromenaden, eftersom jag tyckte att det var lite för kallt ute. Låt mig säga såhär: Det misstaget gör jag inte om igen i första taget! För jisses så seg jag var den dagen! Kändes som att hela dagen gick i ultrarapid. Fick inget vettigt gjort alls.

Så nu går jag ut oavsett om det är lite kyligare, för jag vet att det är så värt det!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig