Då var det dags

 IMG_6300

Visst är det trevligt nu när det blir ljusare och längre dagar. Men det kan vara rätt jobbigt också. Nu tänker jag mest på att all smuts och skit syns. Damm, fläckar, smuts, ja allt syns mycket tydligare i det oförlåtande vårljuset.

Fast mig stör det inte så mycket, jag gillar ju att städa. Så idag bestämde jag mig för att göra en av mina favoritgrejer när det gäller att städa, nämligen putsa fönster. Ja jag vet att jag är lite galen, men jag tycker faktiskt om att putsa fönster. Eller kanske mest resultatet, när det verkligen syns att man putsat.

Min bästa fönsterputs består av något så enkelt som varmt vatten och lite diskmedel. Det kan man antingen blanda i en flaska och spraya direkt på rutorna eller göra som jag och blanda det i en hink. Sen tar jag bara och fuktar trasan och torkar rent rutorna. Men nu kommer mitt bästa knep, nämligen att torka rutorna med hopknycklat tidningspapper. Då slipper man ludd och fula ränder på rutorna. Dock finns det dom som menar att det inte funkar med tidningspapper längre, för att det skulle vara någon annan sorts trycksvärta. Struntprat säger jag! För mina fönster blir då hur rena och fina som helst! Se själv! 🙂

Före. Usch så smutsigt!
Före. Usch så smutsigt!
IMG_6343
Efter. Lite skillnad blev det väl?

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig