I min hall

IMG_6205 (1)Hallen är ett rum som på nått vis lätt glöms bort och bara blir en avstjälpningsplats för kläder, skor, väskor, post m.m. Det är lite synd, speciellt med tanke på att det oftast är det sista man ser när man går hemifrån och det första man ser när man kommer hem. Jag vill att min hall ska kännas varm och ombonad och välkomnande.

För att få en lite mer ombonad känsla brukar jag se till att ha en bukett med fräscha blommor på hallbyrån, det livar genast upp rummet. Just nu får den härligt pastellorangea tulpanbuketten sällskap av en lampa som jag fått av min morfar, som har en lampskärm som min mormor har sytt och 2 träfigurer som morfar har snidat.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig