Fettisdag

IMG_5052 IMG_5058IMG_5061Idag är ingen vanlig dag, för det är faktiskt fettisdag! Hurra! Hurra! Hurra!

Det är nog inte många som missat att det är fettisdag idag, och många lär nog äta minst en semla (eller två, tre stycken i mitt fall 😉 ) idag.

Så i morse steg jag upp med tuppen för att baka semlor. Det är så knasigt med mig, för av någon anledning kan jag inte baka vetebröd efter lunch. Allra helst ska degen stå på första jäsningen före klockan sju, då blir mina bröd som bäst! Undrar varför det är så? Sen så finns det väl knappt nått bättre än doften av nystött kardemumma tidigt på morgonen?

Om någon skulle bli sugen att baka egna semlor så finns receptet jag använt mig av här

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig