Vårkänslor!

Strålande sol, sju plusgrader, takdropp, så härligt med vår! Men vänta nu, är det inte fortfarande februari? Eller har jag missat en hel månad? Vad är det som händer?!

Nåja, ska inte klaga, det är ju inte helt fel med lite vårkänslor i februari. Fick ju dessutom inte mindre vårkänslor av min shoppingrunda igår. Tänk för att en del är en perfekt shoppingrunda att shoppa massa nya fina kläder, men för mig är det att shoppa nya fräscha blommor. Lite nya teer hittade visst hem till mig också. Plus ett litet verktyg jag varit sugen på länge som förhoppningsvis löser ett av mina problem. Ska bli spännande att prova sen 🙂

IMG_6124
Resultatet av en lyckad shoppingrunda

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig