Den bortglömda bloggen?

Nej, jag har inte glömt bort bloggen, har snarare tänkt på den varje dag och känt en klump i magen när jag tänker på hur länge det är sen jag har skrivit. Det var ju inte alls så här jag tänkte att det skulle bli. Hade ju massor med roliga idéer till inlägg som jag skulle skriva, och såg fram emot det.

Men då blev det strul med ett inlägg, jag fick inte till det som jag ville, och jag erkänner det, jag har problem med att allt måste vara ”perfekt”. Inte det lättaste när jag är en sån person som aldrig blir riktigt nöjd. Det är nog därför jag aldrig blir riktigt klar med designen heller.

Har tagit mig många funderare på om jag helt enkelt ska skita i allt och bara lägga ner bloggen då det ibland känns mer som ett stressmoment än annat. Men jag skulle sakna den, jag behöver får skriva av mig och dela med mig av bilder och tankar och funderingar. Det här är mitt kreativa utlopp.
Utan kreativitet går jag under.

Därför har jag nu bestämt mig för att jobba med mig själv, och skita i den där galningen i huvudet som hela tiden försöker dra iväg min uppmärksamhet till allt annat, och som hela tiden försöker få mig att tro att jag och det jag gör inte duger till nått.

För jag duger visst! Sådeså!

(Och min design får faktiskt duga nu också, för tillfället iaf 😉 )

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig