Nytt år, nytt liv?

Nu är snart dag 2 på det nya året slut, och för många även slutet på dag 2 på ”det nya livet”. Känns som att man blir överöst med statusuppdateringar om att nu är det minsann slut med godisätande, kolhydrater eller vad det nu kan vara, och så drar man igång med något fantastiskt träningsprogram.

Även jag har varit sådan, men det funkar inte i längden. Inte för mig i alla fall.

Så i år skiter jag i tränings- och bantningshetsen, och istället så lovar jag mig själv att njuta så mycket jag bara kan, och att unna mig saker som får mig att må bra. En dag kan det vara en stor påse med godis, en annan kan det vara en lång härlig promenad, eller varför inte en heldag i soffan med en bra bok. Vilket det är är helt upp till mig att bestämma, för jag litar faktiskt på att jag vet vad som är bäst för mig.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig