Nystart

2014Nu är det inte många timmar kvar till det är dags att säga hejdå till 2013 och hej till 2014. Jag som knappt hunnit med att det är 2013.

Hursomhelst känns det rätt så skönt att snart kunna lägga det här året bakom mig, och börja om på ett nytt år. Den här gången börjar dessutom det nya året med nymåne, vilket inte händer allt för ofta. Nymånen, precis som nyåret symboliserar en nystart, så det finns det nog knappast någon bättre tid än nu för en förändring.

Jag har stora planer för 2014, som jag kommer att berätta mer om senare, och jag är övertygad om att det här kommer bli ett fantastiskt år på många sätt och vis!

Det här blir inte bara ett nytt kapitel, det blir en helt ny bok.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig