Tröttväder

IMG_5680

Huj vilket väder vi har nu! Jag har absolut inget emot att det är lite grått och mulet, men jag blir ju så förpiskat trött! Tror jag lätt hade kunnat sova till i eftermiddag, vilket är riktigt ovanligt för att vara jag.

Är nog bara att inse att jag blev lite bortskämd med det fina vädret vi har haft nu i ett par veckor. Nåväl, det sägs ju att det varma vädret återvänder imorgon, så det gäller väl att passa på att städa lite inomhus nu när det är svalare.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig