Årets första dopp

IMG_2621

Jag brukar ha som mål att ta första doppet till midsommar, men ibland har det varit så kallt så det har inte blivit förrän i juli.

I år däremot så blev första doppet den 31 maj, och det var 21 grader i vattnet! Helt galet alltså! Jag har badat i juli tidigare somrar, och det har varit kallare i vattnet! Jag kan inte riktigt smälta det! Måste ta mig ett dopp idag också, bara för att försäkra mig om att det inte var en dröm 😉

Hej sommar!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig