Resan till Brudslöjan

Den senaste tiden har jag haft ett sånt galet fotosug, så förra veckan så packade jag in kameraväskan i bilen och körde tillsammans med en vän upp till ett vackert vattenfall som kallas för Brudslöjan. Vi var lite galna och klättrade i vattenfallet, och vid ett tillfälle när jag skulle ta mig ner så tänkte jag ”Är det såhär jag dör?”. Allt för att hitta det perfekta ljuset och få till en bra bild. Man får ju offra sig lite 😉

Bevisligen så överlevde jag, även om myggorna gjorde ett tappert försök att suga ut allt mitt blod. Jag räknade till ca 60 myggbett på ena armen, och 50 på den andra. Låt oss säga såhär, jag lär inte glömma myggmedlet igen!

Är så himla glad att jag lyckades få till flera bra bilder, för under ett längre tag har jag tvivlat på mig själv, och funderat om jag verkligen kan fota. Men det känns skönt nu när jag bevisat för mig själv, att jag visst kan fota! Jag kan nog till och med sträcka mig så långt så att jag säger att jag är rätt bra på att fota också! 🙂

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig