Äntligen!

Ja så var det äntligen dags för mig att skriva någonting här, tänkte att jag måste ju skynda mig så att det inte hinner bli en hel månad sen jag skrev nått. Som vanligt var jag ute i sista minuten, då det i morgon är exakt en månad sedan jag skrev något här.

Nåväl, nu är jag ju i alla fall någorlunda klar (och nöjd) med hemsidan/bloggen. Lite småfix här och där finns det väl alltid att göra, men det är småsaker som kan vänta. För nu vill jag ju lägga mer tid på det jag verkligen tycker om, det vill säga pyssla, baka, fota och självklart skriva!

Sen har jag ju pysslat på med lite andra saker också, men vad det är, det får vara min hemlighet, i alla fall ett litet tag till 😉

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig