En barndomsdröm

mandozzill

När jag var yngre brukade jag jämt rita, men på äldre dagar (haha) har jag glömt bort hur kul det är! Men för ett par dagar sedan så tog jag ett gammalt ritblock och började kladda lite. Tillslut så lyckades jag få till en färdig bild, färglagd och allt, och jisses vad det var roligt!

När jag var yngre så drömde jag faktiskt om att jobba som illustratör för Disney, men då gick dom ut med att dom skulle sluta med klassiskt animerade filmer, och där dog den drömmen. Nåväl, dom slutade ju ändå inte med klassiskt animerade filmer, men någon Disney-illustratör blir det nog inte av mig. Men kanske en barnboksillustratör? Vem vet? 🙂

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig