Välkommen 2013

20130101-212005.jpg

Nu är snart årets första dag till ända, och denna första dagen på resten av mitt liv har spenderats på ett av mina jobb. Hade väldigt roligt och gjorde lite bus. Man behöver inte vara galen för att jobba där, men det underlättar 😉 haha Men mer än så säger jag inte

Gårdagen spenderades hemma med familjen, och vi åt gott och skålade in det nya året med Pommac. En rätt lugn och skön nyårsafton helt enkelt.

Såhär när det är nytt år brukar många avlägga nyårslöften, fast jag har gjort lite annorlunda och gjorde istället en ”vision board” för 2013. Alltså en tavla där jag satt upp lite olika målbilder och inspirerande bilder och citat.

Några av målen jag har för 2013 är:

Ta upp musiken och börja sjunga i kören igen
Fotografera mera
Umgås mer med mina vänner
Ta hand om mig själv

Känns som rätt så bra och väldigt ”nåbara” mål.

Så nu har jag bara en sak att säga: Välkommen 2013, detta är mitt år! 🙂

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig