Back to basics

IMG_1318Jag är tillbaka! Ny design, nya inlägg, men samma mandozz (fast lite bättre ;))

Blev så trött på att bara sitta framför datorn och försöka få till ”den perfekta hemsidan/bloggen” och aldrig ha tid till det jag verkligen vill göra, nämligen skriva, fota och pyssla. Så då bestämde jag mig för att nu får det vara nog med designpilliduttande och så bytte jag till det enklast möjliga temat med så lite inställningar som möjligt, och här är jag!

Någon gång ska jag säkert göra klart den där ”perfekta hemsidan/bloggen” men inte nu. Har för mycket annat roligt på gång! 🙂 Så någon gång. I framtiden. Kanske.

På återseende!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakta mig